Våre viner

Nøye utvalgte viner fra de beste vingårdene

  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-147-16 Druetype: Chardonnay, Sauvignon, Pinot Bianco, Friulano Metode: Seperat innhøsting, utvelgelse og pressing. Gjæres sammen. Lagres på slovenske fat i Solera system. Beskrivelse: Ville blomster, hint av honning, urtepreg. Passer til. Fisk, skalldyr,ris retter. Sukker: 2 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-146-17 Druetype: 100 % Friulano Metode: Kort maserasjon,temperatur kontrollert gjæring.Ligger på lees fra til flasketapping. Beskrivelse: Duft av ville blomster og appelsinskall. Passer til. Forretter ,supper, pasta og ris retter. Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 10996901    Horeca v.nr: BAP-145-19 Druetype: 50 % Riesling , 50 % Malvasia Metode: Pressing av druene ved lav temperatur.Gjæres på ståltank. Beskrivelse: Frisk frukt og blomster. Hint av ingefær. Passer til. Kalv, fugl, antipasti, aperitif Sukker: 2 g/l        Syre: 8 g/l   Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 10997301   Horeca v.nr : BAP-148-17 Druetype: 100 % Cabernet Sauvignon Metode: Ordinær gjæring. Skallkontakt i 10 dager. Lagres blandet på ståltank og fat Beskrivelse: Røde frukter, grønne toner. Fruktig. Passer til: Oster. Grillet og stekt kjøtt. Sukker: 2 g/l       Syre: 5 g/l     Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 12356701    Horeca v.nr: BAP-142-19 Druetype: 100 % Pinot Grigio Metode: Pressing fulgt av kort maserasjon, temperaturkontrollert gjæring, ligger på lees fram til flasketapping. Beskrivelse: Modne frukter som pære, moderat syre, hint av høy og ristete mandler. Myk og balansert. Passer til: Fyldige supper, risotto, kylling, modne oster. Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 10997101    Horeca v.nr: BAP-149-NV Druer: Malvasia, Friulano, Pinot Bianco Metode: Vin , sprit, urter , hemmelig oppskrift 30 urter. Beskrivelse: Frisk og fruktig preg, urter. God lengde , sødme Passer til. Lette sommer retter, aperitif, avec. Sukker: 15,5 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 18 %
  • VP v.nr 10124301 - Horeca v.nr BAP-107-13 Vinmark Arzenhof - Kalteren. Druetype: 100 % Lagrein . Metode: Spontangjæring i åpne kar , 20 dader maserasjon, ligger 16 mnd på barriques. Omstukket 1 gang. Lett filtrering ved tapping. Beskrivelse: Bløt, fruktig, mørke bær. Passer til: Svin, lyst kjøtt. Sukker: 1,5 g/l  , Syre: 5,3 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 10124101  Horeca v.nr: BAP-106-16 Druetype:60 % Riesling , 40 % Sauvignon Blanc Vinmark Høfl unterm Stein Metode: Riesling gjennomgår pressing med hele drueklaser og gjæring på ståltank. Sauvignon Blanc blir 12 t maserasjon før pressing. En del av mosten gjæres på fat , resten på ståltank. All vin ligger 6 mnd på bunnfallet før de blandes sammen. Beskrivelse: Syrefrisk , sitrus, stikkelsbær. Passer til: Aperitif, lyst kjøtt, fårikål, oster. Sukker: 3,0 g/l    Syre: 7,2 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 10119201    Horeca v.nr: BAP-102-12 Druetype: 100 % Gewurztraminer Vinmark Høfl unterm Stein Metode: Druene gjennomgår maserasjon i noen dager før gjæring av ufiltrert most skjer i eikefat på 500 l. 10 mnd videre lagring på samme fat på bunnfallet. Beskrivelse: Fersken, grape, florale toner. Passer til : Fisk, skalldyr, asiatisk mat. Sukker: 6,3 g/l      Syre: 4,4 g/l     Alkohol: 15,0 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-140-15 Druetype: 100 % Merlot Metode: Gode modne druer. Malolaktisk gjæring. Beskrivelse: Bær, krydder,jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert. Passer til. Storfe, svin, gryteretter Sukker: 3 g/l        Syre: 5,7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 12357001     BAP vnr-177-19 Druetype: 50 % Trebbiano 50 % Malvasia Metode: 2 dagers maserasjon. Gjæres på ståltank og på amfora. Beskrivelse: Klar og elegent på duft. Body. Løkgul. Passer til. Lette sommer retter, lyst kjøtt, risotto, pasta. Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 12088601- spesialutvalget   Horeca v.nr BAP-123-18 Druetype: 100 % Sangiovese Metode: Gjæring på ståltank, lagres på store slovenske fat. Beskrivelse: Balansert og god syre, fruktig,røde bær, mineralsk, jord. Passer til: Pasta , kylling, lette kjøttretter. Sukker: 3,0 g/l,  Syre: 5,7 g/l  Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-139-18 Druetype: 100 % Sangiovese, Metode: Kort maserasjon. Gjæres på ståltank. Beskrivelse: Sommer,røde bær, grape/sitrus. Passer til. Lette sommer retter, lyst kjøtt, aperitif Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 11754001 spesialutvalg    Horeca v.nr: BAP-168-NV Metode: Vin , sprit, urter. Beskrivelse: Sommer,frukt preg, urter. Passer til. Lette sommer retter, aperitif Sukker: 15,5 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 18 %
  • VP Varenr 12088801 spesialutvalget  Horeca V.nr: BAP - 127-17 100 % Sangiovese Metode: Vinifikasjon i store slovenske fat Beskrivelse: Fine tanniner, god lengde, bær og krydder Passer til: Svin, storfe, gryteretter Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,7g/l         Alkohol: 13,0%  
  • VP Varenr 10234001 spesialutvalg   Horeca v.nr : BAP -125-15 100 % Sangiovese Metode: Kommer fra yngre vinranker, lagres i store slovenske fat Beskrivelse: Bløtt anslag, fin syre, fine tanniner, mørke bær. Passer til: Svin, storfe, kylling Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,4 g/l         Alkohol: 13,5%    
  • VP Varenr 12088401 spesialutvalg   Horeca v.nr : BAP -125-17 100 % Sangiovese Metode: Kommer fra yngre vinranker, lagres i store slovenske fat Beskrivelse: Bløtt anslag, fin syre, fine tanniner, mørke bær. Passer til: Svin, storfe, kylling Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,4 g/l         Alkohol: 13,5%
  • VP Varenr 12088701 spesialutvalg  Horeca v.nr : BAP - 126 - 17 100 % Sangiovese Metode: Vinifikasjon i store slovenske fat Beskrivelse: Frisk syre. Bær og frukt. Mineralsk Passer til: Svin, storfe, kylling Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,4 g/l         Alkohol: 13,5%  
  • VP v.nr 10124201  Horeca v.nr: BAP-108-16 Druetype:100 % Schiava Vinmark Arzenhof Metode: Utvalgte håndplukkede druer. Spontangjæret med 10 dager maserasjonstid i trekar. 8 mnd på barriques og botte. Beskrivelse: Mild, fruktig, krydder, vanilje, kirsebær. Passer til: Småvilt,fugl,modne oster. Sukker: 1.8 g/l     Syre: 5,3 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 10124401    Horeca v.nr: BAP-101-16 Druetype: 100 % Sauvignon Blanc Vinmark Høfl unterm Stein Metode: 12 t kaldmaserasjon med skall kontakt, gjæring i ståltank, ligger 5 mnd på bunnfallet på tanken. Beskrivelse: Florale, toast, mineralsk. Passer til: Skalldyr, sjømat, salater Sukker: 2,0 g/l    Syre: 5,8 g/l    Alkohol: 14,0 %
  • VP Varenr 10233201   Horeca v.nr: BAP-116-16 Druetype: 60 % Sangiovese, 35 % Merlot, 5% Cabernet Sauvignon Metode: Rolig gjæring ved 28'C , overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Halvparten lagres på botte - 500-700 l i 6-8 måneder. Beskrivelse: Lette tanniner, bær, frukt, fin syre. Passer til: Pasta, pizza, lette retter. Sukker: < 3,0 g/l     Syre: 7,2 g/l      Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 10233501   Horeca v.nr : BAP-118-16 Druetype: 90 % Sangiovese , 8 % Merlot, 2 % Cabernet Sauvignon Metode: Sakte gjæring med overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 12 mnd på franske fat. 400-500 liter. Beskrivelse: Kraftfull, fine tanniner, frukt, balansert syre. Passer til: Storfe, vilt,svin Sukker: 3 g/l       Syre: 5,6 g/l     Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-119-13 Druetype: 90 % Sangiovese, 5 % Merlot, 5 % Cabernet Sauvignon Metode: Sakte gjæring med overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 18-22 mnd i franske barriques. Beskrivelse: Bær, krydder,jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert. Passer til. Storfe, svin, gryteretter Sukker: 3 g/l        Syre: 5,7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 10233701    Horeca v.nr: BAP-121-16 Druetype: 60 % Cabernet Sauvignon, 40 % Merlot Metode: Sakte gjæring med daglig overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 24 mnd i nye franske barriques. Beskrivelse: Bær, krydder, jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert syre, god lengde. Passer til: Storfe, vilt. Sukker: 3,0 g/l    Syre: 5,8 g/l   Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-176-16 Druetype: 100 % Sangiovese Metode: Utvalgte druer fra beste årganger. Lagres 24-36 mnd i franske tonneaux 400-500 l. 9 mnd flaskelagring. Beskrivelse: Bær, krydder,jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert. Passer til. Storfe, oster Sukker: 3 g/l        Syre: 5,7 g/l   Alkohol: 15 %
  • VP Varenr 10233101  Horeca v.nr: BAP-139-18 Druetyper:70 % Sangiovese, 30 % Merlot Metode: Det benyttes "Salasso" til fremstilling av rose. En del av juicen tappes av etter 2 døgn. Gjærer i ståltank ved lav temperatur. Beskrivelse: Syrefrisk, fruktig , jordbær. Passer til: Aperitif, lette retter. Sukker: 3,0 g/l   Syre: 7,2 g/l   Alkohol: 13,5%
  • VP v.nr 12024501 – Horeca v.nr BAP-171-14 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Utvalgte druer fra gamle vinstokker. 12-14 dagers gjæring. 30 mnd på fat. 12 mnd på flaske før lansering. Beskrivelse: Rød frukt, fat aromaer. Fruktig ettersmak. Lette fine tanniner. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 5 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 12024801    Horeca v.nr: BAP-174-17 Druetype: 100 % Chardonnay Metode: Normal gjæring. Ligger 10 mnd på franske fat. Beskrivelse: Grønne toner, fatpreg. Lang ettersmak, god balanse. Passer til: Aperitiff, fisk, risretter, ost, sjømat. Sukker: 2 g/l   Syre: 6,5 g/l     Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 12024601 – Horeca v.nr BAP-169-19 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Karbonarisk maserasjon. Tradisjonell fottramping. Kun druesaft fra fortramping brukt i vinmakingen. Beskrivelse: Fruktig og floral. Kirsebær og violet. Smaksrik, lette tanniner, god lengde. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 3,8 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 11936701    Horeca v.nr: BAP-173-19 Druetype: 75% Garnacha, 25 % Viura Metode: Clarete er en annen type rose. Blanding mellom røde og hvite druer. Maserasjon en kort periode for Garnacha. Beskrivelse: Sommer, røde bær, florale toner. God lengde og balanse. Passer til: Aperitiff, fisk, risretter. Sukker: 3 g/l   Syre: 7 g/l     Alkohol: 12,5 %
  • VP v.nr 12024701 – Horeca v.nr BAP-170-15 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: 10 dagers gjæring. 15 mnd på fat - 50 5 franske og 50 % amerikanske fat. Beskrivelse: Rød frukt, fat aromaer. Fruktig ettersmak. Lette fine tanniner. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 4,6 g/l   Alkohol: 14 %
  • VP v.nr 12024901 – Horeca v.nr BAP-172-08 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Gjæring og maserasjon i 1000 l fat.Lagres 42 mnd på barriques. 12 mnd på flaske før lansering. Beskrivelse: Skog, mineraler, krydder toner, mørke bær, syre, tanniner. Full body. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 5 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 11185001    Horeca v.nr: BAP-155-15 Druetype: Friulano, Chardonnay, Sauvignon- 1/3 av hver Metode: Gjæring i sementkar hver for seg. Ligger on lees i sementkar i 9 mnd med regelmessig omrøring. 6-9 mnd flaskelagring før lansering. Beskrivelse: Fyldig med urtetoner, fin syre, fyldig , lang urteaktig finish. Passer til: Vegetar. Sukker: 1 g/l   Syre: 6 g/l     Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 11185101    Horeca v.nr: BAP-156-12 Druetype: 40 % Rofosco, 40 % Schioppettino, 20 % Merlot Metode: Druene modnes til forskjellige tider og gjæres hver for seg i både eikekar og sementkar. Modnes hver for seg i forskjellige eikefat i 18-20 mnd. Blandes sammen og modnes videre i 1600 l fat i 9-10 mnd. 12 mnd lagring på flaske til slutt. Beskrivelse: Dyp rød. Sødmefylt med syltet skogsbærfrukt. Fruktig. Noe eiketoner, krydret smak. Passer til: Grillmat. Sukker: 2 g/l   Syre: 6 g/l     Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 11184801    Horeca v.nr: BAP-152-09 Druetype:100 % Friulano Metode: Gjæring i sementkar etter en kort maserasjon på deler av mosten. Ligger on lees i sementkar i 20 mnd med regelmessig omrøring. 12 mnd flaskelagring før lansering. Beskrivelse: Stor god munnfølelse, bløt syre, frisk stil, tørket frukt, fyldig på smak, veldig lang litt varm ettersmak. Passer til: Pasta, spekepølse, røkt mat, ost. Sukker: 1 g/l   Syre: 5 g/l     Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 11184901    Horeca v.nr: BAP-154-13 Druetype:100 % Friulano Metode: Gjæring i sementkar etter en kort maserasjon på deler av mosten. Ligger on lees i sementkar i 20 mnd med regelmessig omrøring. 12 mnd flaskelagring før lansering. Beskrivelse: Fyldig med noe sødme. Tyngde i stilen, hint av honning, syre, fruktsødme i finishen. Passer til: Pasta, spekepølse, røkt mat, ost. Sukker: 1 g/l   Syre: 5 g/l     Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 10233001   Horeca v.nr: BAP-104-13 Druetype: 100 % Nebbiolo i Lampia variant Metode: Gjæring ved 23-25' C i 15-18 dager, 25 dager maserasjon, avsluttes med malolaktisk gjæring. Lagres på franske barriques og mid size botte i 9-24 mnd. Tappes filtrert, lanseres tidligst 3 år etter innhøsting. Beskrivelse: Fine tanniner, fin lengde,aroma med sterk hint av rød frukt og bær. Passer til: Storfe, vilt, lam, modne oster. Sukker: 3,0 g/l   Syre: 4,7 g/l   Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 10232901    Horeca v.nr: BAP-100-18 Druetype:100 % Barbera Metode: Gjæring i ståltank i 25 dager, avsluttes med malolaktisk gjæring, modnes i 12 mnd i store slovenske fat 25-50 hl. Beskrivelse: Mørke bær, krydder, toast. Passer til: Storfe, svin,oster Sukker: 3,0 g/l   Syre: 6,5 g/l     Alkohol: 14 % En fruktig vin med subtilt preg av jord og tre.
  • VP Varenr 10232701   Horeca v.nr: BAP-105-13 Druetype: 100 % Nebbiolo i Michet variant Metode: Temperaturkontrollert gjæring i 30 dager,maserasjon i 25 dager, avsluttes med malolaktisk gjæring. Modnes på store slovenske fat 25-50 hl i 30 mnd. Tappes ufiltrert og ligger til modning, lanseres tidligst 4 år etter innhøsting. Beskrivelse: Mørke bær, lakris, jordpreg. Passer til: Storfe, vilt, gryteretter, oster. Sukker: 3,0 g/l   Syre: 5,0 g/l    Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 11379601    Horeca v.nr: BAP-151-18 Druetype:100 % Dolcetto Metode: Gjæring i ståltank i 25 dager, avsluttes med malolaktisk gjæring, modnes 6 mnd i ståltank før flasketapping. Beskrivelse: Ruby på farge, rød frukt,fioler, urter og rosmarin. Kompleks og aromatisk duft Passer til: Svin,oster, kylling, fisk, grønnsaker. Sukker: 2,0 g/l   Syre: 6 g/l     Alkohol: 12,5 %
  • VP Varenr 10232801   Horeca v.nr: BAP-103-17 Druetype: 100 % Nebbiolo Metode: Kontrollert gjæring i ståltank i 15 dager, avsluttes med malolaktisk gjæring. Modnes 12 mnd i store slovenske fat, 25-50 hl. Tappes uten filtrering. Beskrivelse: Fruktig stil, bær, frukt. Passer til: Svin,småvilt,fugl, ost Sukker: 3,0 g/l   Syre: 6,0 g/l    Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 12356801    Horeca v.nr: BAP-140-19 Druetype: 100 % Glera Metode: Gjæres off skins. 2. gjæring i autoclave. Ligger 30 dager on lees. Beskrivelse: Myk og fyldig med aromaer av moden frukt og tørr finish. Fin og vedvarende bobler - perlage Passer til. Aperitif, antipasti, fingermat. Sukker: 12,5 g/l        Syre: 5,8 g/l   Alkohol: 11 %
  • VP Varenr 12356901    Horeca v.nr: BAP-141-19 Druetype: 100 % Glera Metode: Gjæres off skins. 2. gjæring i autoclave. Ligger 45 dager on lees. Beskrivelse: Fruktig bouquet med tydlige toner av eple og pære. Hint av brød, myk og harmonisk. Passer til. Aperitif, antipasti, fisk. Sukker: 14 g/l        Syre: 5,8 g/l   Alkohol: 11 %  
  •  BAP vnr-124-14 100 % Sangiovese Metode: Blend av alle enekltvinmarkene. Ligger på tank etter gjæring, fatlagring,  ligger 8 mnd på store fat etter blanding. Passer til: Storfe, vilt Beskrivelse: Bær og frukt, mineraler, ren og stram Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,1  g/l         Alkohol: 13,5%
  • VP Varenr 10234201  spesialutvalg  BAP-124-15 100 % Sangiovese Metode: Blend av alle enkeltvinmarkene. Ligger på tank etter gjæring, fatlagring,  ligger 8 mnd på store fat etter blanding. Passer til: Storfe, vilt Beskrivelse: Bær og frukt, mineraler, ren og stram Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,1  g/l         Alkohol: 13,5%
  • VP Varenr 12088501  spesialutvalg  BAP-124-16 100 % Sangiovese Metode: Blend av alle enkeltvinmarkene. Ligger på tank etter gjæring, fatlagring,  ligger 8 mnd på store fat etter blanding. Passer til: Storfe, vilt Beskrivelse: Bær og frukt, mineraler, ren og stram Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,1  g/l         Alkohol: 13,5%