Våre viner

Nøye utvalgte viner fra de beste vingårdene

  • VP Varenr 10997301   Horeca v.nr : BAP-148-17 Druetype: 100 % Cabernet Sauvignon Metode: Ordinær gjæring. Skallkontakt i 10 dager. Lagres blandet på ståltank og fat Beskrivelse: Røde frukter, grønne toner. Fruktig. Passer til: Oster. Grillet og stekt kjøtt. Sukker: 2 g/l       Syre: 5 g/l     Alkohol: 13 %
  • VP v.nr 10124301 - Horeca v.nr BAP-107-13 Vinmark Arzenhof - Kalteren. Druetype: 100 % Lagrein . Metode: Spontangjæring i åpne kar , 20 dader maserasjon, ligger 16 mnd på barriques. Omstukket 1 gang. Lett filtrering ved tapping. Beskrivelse: Bløt, fruktig, mørke bær. Passer til: Svin, lyst kjøtt. Sukker: 1,5 g/l  , Syre: 5,3 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 10233501   Horeca v.nr : BAP-118-15 Druetype: 90 % Sangiovese , 8 % Merlot, 2 % Cabernet Sauvignon Metode: Sakte gjæring med overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 12 mnd på franske fat. 400-500 liter. Beskrivelse: Kraftfull, fine tanniner, frukt, balansert syre. Passer til: Storfe, vilt,svin Sukker: 3 g/l       Syre: 5,6 g/l     Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-119-13 Druetype: 90 % Sangiovese, 5 % Merlot, 5 % Cabernet Sauvignon Metode: Sakte gjæring med overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 18-22 mnd i franske barriques. Beskrivelse: Bær, krydder,jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert. Passer til. Storfe, svin, gryteretter Sukker: 3 g/l        Syre: 5,7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 10124101  Horeca v.nr: BAP-106-16 Druetype:60 % Riesling , 40 % Sauvignon Blanc Vinmark Høfl unterm Stein Metode: Riesling gjennomgår pressing med hele drueklaser og gjæring på ståltank. Sauvignon Blanc blir 12 t maserasjon før pressing. En del av mosten gjæres på fat , resten på ståltank. All vin ligger 6 mnd på bunnfallet før de blandes sammen. Beskrivelse: Syrefrisk , sitrus, stikkelsbær. Passer til: Aperitif, lyst kjøtt, fårikål, oster. Sukker: 3,0 g/l    Syre: 7,2 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 10119201    Horeca v.nr: BAP-102-12 Druetype: 100 % Gewurztraminer Vinmark Høfl unterm Stein Metode: Druene gjennomgår maserasjon i noen dager før gjæring av ufiltrert most skjer i eikefat på 500 l. 10 mnd videre lagring på samme fat på bunnfallet. Beskrivelse: Fersken, grape, florale toner. Passer til : Fisk, skalldyr, asiatisk mat. Sukker: 6,3 g/l      Syre: 4,4 g/l     Alkohol: 15,0 %
  • Le Fonti - Fontissimo IGT 2013 VP Varenr 10233701 60 % Cabernet Sauvignon, 40 % Merlot
  • VP Varenr 10233701    Horeca v.nr: BAP-122-14 Druetype: 55 % Cabernet Sauvignon, 35 % Merlot, 10 % Sangiovese Metode: Sakte gjæring med daglig overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 24 mnd i nye franske barriques. Beskrivelse: Bær, krydder, jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert syre, god lengde. Passer til: Storfe, vilt. Sukker: 3,0 g/l    Syre: 5,8 g/l   Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 10233801   Horeca v.nr BAP-123-16 Druetype: 100 % Sangiovese Metode: Gjæring på ståltank, lagres på store slovenske fat. Beskrivelse: Balansert og god syre, fruktig,røde bær, mineralsk, jord. Passer til: Pasta , kylling, lette kjøttretter. Sukker: 3,0 g/l,  Syre: 5,7 g/l  Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 10124201  Horeca v.nr: BAP-108-16 Druetype:100 % Schiava Vinmark Arzenhof Metode: Utvalgte håndplukkede druer. Spontangjæret med 10 dager maserasjonstid i trekar. 8 mnd på barriques og botte. Beskrivelse: Mild, fruktig, krydder, vanilje, kirsebær. Passer til: Småvilt,fugl,modne oster. Sukker: 1.8 g/l     Syre: 5,3 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 10124401    Horeca v.nr: BAP-101-16 Druetype: 100 % Sauvignon Blanc Vinmark Høfl unterm Stein Metode: 12 t kaldmaserasjon med skall kontakt, gjæring i ståltank, ligger 5 mnd på bunnfallet på tanken. Beskrivelse: Florale, toast, mineralsk. Passer til: Skalldyr, sjømat, salater Sukker: 2,0 g/l    Syre: 5,8 g/l    Alkohol: 14,0 %