• VP Varenr 12088401 spesialutvalg   Horeca v.nr : BAP -125-17 100 % Sangiovese Metode: Kommer fra yngre vinranker, lagres i store slovenske fat Beskrivelse: Bløtt anslag, fin syre, fine tanniner, mørke bær. Passer til: Svin, storfe, kylling Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,4 g/l         Alkohol: 13,5%
  • VP Varenr 12088701 spesialutvalg  Horeca v.nr : BAP - 126 - 17 100 % Sangiovese Metode: Vinifikasjon i store slovenske fat Beskrivelse: Frisk syre. Bær og frukt. Mineralsk Passer til: Svin, storfe, kylling Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,4 g/l         Alkohol: 13,5%  
  • VP v.nr 10124201  Horeca v.nr: BAP-108-16 Druetype:100 % Schiava Vinmark Arzenhof Metode: Utvalgte håndplukkede druer. Spontangjæret med 10 dager maserasjonstid i trekar. 8 mnd på barriques og botte. Beskrivelse: Mild, fruktig, krydder, vanilje, kirsebær. Passer til: Småvilt,fugl,modne oster. Sukker: 1.8 g/l     Syre: 5,3 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 10124401    Horeca v.nr: BAP-101-16 Druetype: 100 % Sauvignon Blanc Vinmark Høfl unterm Stein Metode: 12 t kaldmaserasjon med skall kontakt, gjæring i ståltank, ligger 5 mnd på bunnfallet på tanken. Beskrivelse: Florale, toast, mineralsk. Passer til: Skalldyr, sjømat, salater Sukker: 2,0 g/l    Syre: 5,8 g/l    Alkohol: 14,0 %
  • VP Varenr 10233201   Horeca v.nr: BAP-116-16 Druetype: 60 % Sangiovese, 35 % Merlot, 5% Cabernet Sauvignon Metode: Rolig gjæring ved 28'C , overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Halvparten lagres på botte - 500-700 l i 6-8 måneder. Beskrivelse: Lette tanniner, bær, frukt, fin syre. Passer til: Pasta, pizza, lette retter. Sukker: < 3,0 g/l     Syre: 7,2 g/l      Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 10233501   Horeca v.nr : BAP-118-16 Druetype: 90 % Sangiovese , 8 % Merlot, 2 % Cabernet Sauvignon Metode: Sakte gjæring med overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 12 mnd på franske fat. 400-500 liter. Beskrivelse: Kraftfull, fine tanniner, frukt, balansert syre. Passer til: Storfe, vilt,svin Sukker: 3 g/l       Syre: 5,6 g/l     Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-119-13 Druetype: 90 % Sangiovese, 5 % Merlot, 5 % Cabernet Sauvignon Metode: Sakte gjæring med overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 18-22 mnd i franske barriques. Beskrivelse: Bær, krydder,jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert. Passer til. Storfe, svin, gryteretter Sukker: 3 g/l        Syre: 5,7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 10233701    Horeca v.nr: BAP-121-16 Druetype: 60 % Cabernet Sauvignon, 40 % Merlot Metode: Sakte gjæring med daglig overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 24 mnd i nye franske barriques. Beskrivelse: Bær, krydder, jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert syre, god lengde. Passer til: Storfe, vilt. Sukker: 3,0 g/l    Syre: 5,8 g/l   Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-176-16 Druetype: 100 % Sangiovese Metode: Utvalgte druer fra beste årganger. Lagres 24-36 mnd i franske tonneaux 400-500 l. 9 mnd flaskelagring. Beskrivelse: Bær, krydder,jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert. Passer til. Storfe, oster Sukker: 3 g/l        Syre: 5,7 g/l   Alkohol: 15 %
  • VP Varenr 10233101  Horeca v.nr: BAP-139-18 Druetyper:70 % Sangiovese, 30 % Merlot Metode: Det benyttes "Salasso" til fremstilling av rose. En del av juicen tappes av etter 2 døgn. Gjærer i ståltank ved lav temperatur. Beskrivelse: Syrefrisk, fruktig , jordbær. Passer til: Aperitif, lette retter. Sukker: 3,0 g/l   Syre: 7,2 g/l   Alkohol: 13,5%
  • VP v.nr 12024501 – Horeca v.nr BAP-171-14 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Utvalgte druer fra gamle vinstokker. 12-14 dagers gjæring. 30 mnd på fat. 12 mnd på flaske før lansering. Beskrivelse: Rød frukt, fat aromaer. Fruktig ettersmak. Lette fine tanniner. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 5 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 12024801    Horeca v.nr: BAP-174-17 Druetype: 100 % Chardonnay Metode: Normal gjæring. Ligger 10 mnd på franske fat. Beskrivelse: Grønne toner, fatpreg. Lang ettersmak, god balanse. Passer til: Aperitiff, fisk, risretter, ost, sjømat. Sukker: 2 g/l   Syre: 6,5 g/l     Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 12024601 – Horeca v.nr BAP-169-19 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Karbonarisk maserasjon. Tradisjonell fottramping. Kun druesaft fra fortramping brukt i vinmakingen. Beskrivelse: Fruktig og floral. Kirsebær og violet. Smaksrik, lette tanniner, god lengde. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 3,8 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 11936701    Horeca v.nr: BAP-173-19 Druetype: 75% Garnacha, 25 % Viura Metode: Clarete er en annen type rose. Blanding mellom røde og hvite druer. Maserasjon en kort periode for Garnacha. Beskrivelse: Sommer, røde bær, florale toner. God lengde og balanse. Passer til: Aperitiff, fisk, risretter. Sukker: 3 g/l   Syre: 7 g/l     Alkohol: 12,5 %
  • VP v.nr 12024701 – Horeca v.nr BAP-170-15 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: 10 dagers gjæring. 15 mnd på fat - 50 5 franske og 50 % amerikanske fat. Beskrivelse: Rød frukt, fat aromaer. Fruktig ettersmak. Lette fine tanniner. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 4,6 g/l   Alkohol: 14 %
  • VP v.nr 12024901 – Horeca v.nr BAP-172-08 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Gjæring og maserasjon i 1000 l fat.Lagres 42 mnd på barriques. 12 mnd på flaske før lansering. Beskrivelse: Skog, mineraler, krydder toner, mørke bær, syre, tanniner. Full body. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 5 g/l   Alkohol: 14,5 %