• VP Varenr 11185001    Horeca v.nr: BAP-155-15 Druetype: Friulano, Chardonnay, Sauvignon- 1/3 av hver Metode: Gjæring i sementkar hver for seg. Ligger on lees i sementkar i 9 mnd med regelmessig omrøring. 6-9 mnd flaskelagring før lansering. Beskrivelse: Fyldig med urtetoner, fin syre, fyldig , lang urteaktig finish. Passer til: Vegetar. Sukker: 1 g/l   Syre: 6 g/l     Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 11185101    Horeca v.nr: BAP-156-12 Druetype: 40 % Rofosco, 40 % Schioppettino, 20 % Merlot Metode: Druene modnes til forskjellige tider og gjæres hver for seg i både eikekar og sementkar. Modnes hver for seg i forskjellige eikefat i 18-20 mnd. Blandes sammen og modnes videre i 1600 l fat i 9-10 mnd. 12 mnd lagring på flaske til slutt. Beskrivelse: Dyp rød. Sødmefylt med syltet skogsbærfrukt. Fruktig. Noe eiketoner, krydret smak. Passer til: Grillmat. Sukker: 2 g/l   Syre: 6 g/l     Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 11184801    Horeca v.nr: BAP-152-09 Druetype:100 % Friulano Metode: Gjæring i sementkar etter en kort maserasjon på deler av mosten. Ligger on lees i sementkar i 20 mnd med regelmessig omrøring. 12 mnd flaskelagring før lansering. Beskrivelse: Stor god munnfølelse, bløt syre, frisk stil, tørket frukt, fyldig på smak, veldig lang litt varm ettersmak. Passer til: Pasta, spekepølse, røkt mat, ost. Sukker: 1 g/l   Syre: 5 g/l     Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 11184901    Horeca v.nr: BAP-154-13 Druetype:100 % Friulano Metode: Gjæring i sementkar etter en kort maserasjon på deler av mosten. Ligger on lees i sementkar i 20 mnd med regelmessig omrøring. 12 mnd flaskelagring før lansering. Beskrivelse: Fyldig med noe sødme. Tyngde i stilen, hint av honning, syre, fruktsødme i finishen. Passer til: Pasta, spekepølse, røkt mat, ost. Sukker: 1 g/l   Syre: 5 g/l     Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 10233001   Horeca v.nr: BAP-104-13 Druetype: 100 % Nebbiolo i Lampia variant Metode: Gjæring ved 23-25' C i 15-18 dager, 25 dager maserasjon, avsluttes med malolaktisk gjæring. Lagres på franske barriques og mid size botte i 9-24 mnd. Tappes filtrert, lanseres tidligst 3 år etter innhøsting. Beskrivelse: Fine tanniner, fin lengde,aroma med sterk hint av rød frukt og bær. Passer til: Storfe, vilt, modne oster. Sukker: 3,0 g/l   Syre: 4,7 g/l   Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 10232901    Horeca v.nr: BAP-100-18 Druetype:100 % Barbera Metode: Gjæring i ståltank i 25 dager, avsluttes med malolaktisk gjæring, modnes i 12 mnd i store slovenske fat 25-50 hl. Beskrivelse: Mørke bær, krydder, toast. Passer til: Storfe, svin,oster Sukker: 3,0 g/l   Syre: 6,5 g/l     Alkohol: 14 % En fruktig vin med subtilt preg av jord og tre.
  • VP Varenr 10232701   Horeca v.nr: BAP-105-13 Druetype: 100 % Nebbiolo i Michet variant Metode: Temperaturkontrollert gjæring i 30 dager,maserasjon i 25 dager, avsluttes med malolaktisk gjæring. Modnes på store slovenske fat 25-50 hl i 30 mnd. Tappes ufiltrert og ligger til modning, lanseres tidligst 4 år etter innhøsting. Beskrivelse: Mørke bær, lakris, jordpreg. Passer til: Storfe, vilt, gryteretter, oster. Sukker: 3,0 g/l   Syre: 5,0 g/l    Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 11379601    Horeca v.nr: BAP-151-18 Druetype:100 % Dolcetto Metode: Gjæring i ståltank i 25 dager, avsluttes med malolaktisk gjæring, modnes 6 mnd i ståltank før flasketapping. Beskrivelse: Ruby på farge, rød frukt,fioler, urter og rosmarin. Kompleks og aromatisk duft Passer til: Svin,oster, kylling, fisk, grønnsaker. Sukker: 2,0 g/l   Syre: 6 g/l     Alkohol: 12,5 %
  • VP Varenr 10232801   Horeca v.nr: BAP-103-17 Druetype: 100 % Nebbiolo Metode: Kontrollert gjæring i ståltank i 15 dager, avsluttes med malolaktisk gjæring. Modnes 12 mnd i store slovenske fat, 25-50 hl. Tappes uten filtrering. Beskrivelse: Fruktig stil, bær, frukt. Passer til: Svin,småvilt,fugl, ost Sukker: 3,0 g/l   Syre: 6,0 g/l    Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 12356801    Horeca v.nr: BAP-140-19 Druetype: 100 % Glera Metode: Gjæres off skins. 2. gjæring i autoclave. Ligger 30 dager on lees. Beskrivelse: Myk og fyldig med aromaer av moden frukt og tørr finish. Fin og vedvarende bobler - perlage Passer til. Aperitif, antipasti, fingermat. Sukker: 12,5 g/l        Syre: 5,8 g/l   Alkohol: 11 %
  • VP Varenr 12356901    Horeca v.nr: BAP-141-19 Druetype: 100 % Glera Metode: Gjæres off skins. 2. gjæring i autoclave. Ligger 45 dager on lees. Beskrivelse: Fruktig bouquet med tydlige toner av eple og pære. Hint av brød, myk og harmonisk. Passer til. Aperitif, antipasti, fisk. Sukker: 14 g/l        Syre: 5,8 g/l   Alkohol: 11 %  
  •  BAP vnr-124-14 100 % Sangiovese Metode: Blend av alle enekltvinmarkene. Ligger på tank etter gjæring, fatlagring,  ligger 8 mnd på store fat etter blanding. Passer til: Storfe, vilt Beskrivelse: Bær og frukt, mineraler, ren og stram Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,1  g/l         Alkohol: 13,5%
  • VP Varenr 10234201  spesialutvalg  BAP-124-15 100 % Sangiovese Metode: Blend av alle enkeltvinmarkene. Ligger på tank etter gjæring, fatlagring,  ligger 8 mnd på store fat etter blanding. Passer til: Storfe, vilt Beskrivelse: Bær og frukt, mineraler, ren og stram Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,1  g/l         Alkohol: 13,5%
  • VP Varenr 12088501  spesialutvalg  BAP-124-16 100 % Sangiovese Metode: Blend av alle enkeltvinmarkene. Ligger på tank etter gjæring, fatlagring,  ligger 8 mnd på store fat etter blanding. Passer til: Storfe, vilt Beskrivelse: Bær og frukt, mineraler, ren og stram Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,1  g/l         Alkohol: 13,5%

Go to Top