Våre viner

Nøye utvalgte viner fra de beste vingårdene

  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-140-15 Druetype: 100 % Merlot Metode: Gode modne druer. Malolaktisk gjæring. Beskrivelse: Bær, krydder,jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert. Passer til. Storfe, svin, gryteretter Sukker: 3 g/l        Syre: 5,7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-139-18 Druetype: 100 % Sangiovese, Metode: Kort maserasjon. Gjæres på ståltank. Beskrivelse: Sommer,røde bær, grape/sitrus. Passer til. Lette sommer retter, lyst kjøtt, aperitif Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 10997301   Horeca v.nr : BAP-148-17 Druetype: 100 % Cabernet Sauvignon Metode: Ordinær gjæring. Skallkontakt i 10 dager. Lagres blandet på ståltank og fat Beskrivelse: Røde frukter, grønne toner. Fruktig. Passer til: Oster. Grillet og stekt kjøtt. Sukker: 2 g/l       Syre: 5 g/l     Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-147-16 Druetype: Chardonnay, Sauvignon, Pinot Bianco, Friulano Metode: Seperat innhøsting, utvelgelse og pressing. Gjæres sammen. Lagres på slovenske fat i Solera system. Beskrivelse: Ville blomster, hint av honning, urtepreg. Passer til. Fisk, skalldyr,ris retter. Sukker: 2 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-146-17 Druetype: 100 % Friulano Metode: Kort maserasjon,temperatur kontrollert gjæring.Ligger på lees fra til flasketapping. Beskrivelse: Duft av ville blomster og appelsinskall. Passer til. Forretter ,supper, pasta og ris retter. Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-145-17 Druetype: 50 % Riesling , 50 % Malvasia Metode: Pressing av druene ved lav temperatur.Gjæres på ståltank. Beskrivelse: Frisk frukt og blomster. Hint av ingefær. Passer til. Kalv, fugl, antipasti, aperitif Sukker: 2 g/l        Syre: 8 g/l   Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 10233701    Horeca v.nr: BAP-122-14 Druetype: 55 % Cabernet Sauvignon, 35 % Merlot, 10 % Sangiovese Metode: Sakte gjæring med daglig overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 24 mnd i nye franske barriques. Beskrivelse: Bær, krydder, jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert syre, god lengde. Passer til: Storfe, vilt. Sukker: 3,0 g/l    Syre: 5,8 g/l   Alkohol: 14 %
  • Le Fonti - Fontissimo IGT 2013 VP Varenr 10233701 60 % Cabernet Sauvignon, 40 % Merlot
  • VP Varenr 10233501   Horeca v.nr : BAP-118-15 Druetype: 90 % Sangiovese , 8 % Merlot, 2 % Cabernet Sauvignon Metode: Sakte gjæring med overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 12 mnd på franske fat. 400-500 liter. Beskrivelse: Kraftfull, fine tanniner, frukt, balansert syre. Passer til: Storfe, vilt,svin Sukker: 3 g/l       Syre: 5,6 g/l     Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-119-13 Druetype: 90 % Sangiovese, 5 % Merlot, 5 % Cabernet Sauvignon Metode: Sakte gjæring med overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 18-22 mnd i franske barriques. Beskrivelse: Bær, krydder,jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert. Passer til. Storfe, svin, gryteretter Sukker: 3 g/l        Syre: 5,7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 10233201   Horeca v.nr: BAP-116-16 Druetype: 60 % Sangiovese, 35 % Merlot, 5% Cabernet Sauvignon Metode: Rolig gjæring ved 28'C , overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Halvparten lagres på botte - 500-700 l i 6-8 måneder. Beskrivelse: Lette tanniner, bær, frukt, fin syre. Passer til: Pasta, pizza, lette retter. Sukker: < 3,0 g/l     Syre: 7,2 g/l      Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 10233101  Horeca v.nr: BAP-139-18 Druetyper:70 % Sangiovese, 30 % Merlot Metode: Det benyttes "Salasso" til fremstilling av rose. En del av juicen tappes av etter 2 døgn. Gjærer i ståltank ved lav temperatur. Beskrivelse: Syrefrisk, fruktig , jordbær. Passer til: Aperitif, lette retter. Sukker: 3,0 g/l   Syre: 7,2 g/l   Alkohol: 13,5%
  • VP Varenr 10234201  Horeca v.nr: BAP-124-14 100 % Sangiovese Metode: Blend av alle enekltvinmarkene. Ligger på tank etter gjæring, fatlagring,  ligger 8 mnd på store fat etter blanding. Passer til: Storfe, vilt Beskrivelse: Bær og frukt, mineraler, ren og stram Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,1  g/l         Alkohol: 13,5%
  • VP Varenr 10234101  Horeca V.nr: BAP - 127-15 100 % Sangiovese Metode: Vinifikasjon i store slovenske fat Beskrivelse: Fine tanniner, god lengde, bær og krydder Passer til: Svin, storfe, gryteretter Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,7g/l         Alkohol: 13,0%  
  • VP Varenr 10234001   Horeca v.nr : BAP -125-15 100 % Sangiovese Metode: Kommer fra yngre vinranker, lagres i store slovenske fat Beskrivelse: Bløtt anslag, fin syre, fine tanniner, mørke bær. Passer til: Svin, storfe, kylling Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,4 g/l         Alkohol: 13,5%    
  • VP Varenr 10233801   Horeca v.nr BAP-123-16 Druetype: 100 % Sangiovese Metode: Gjæring på ståltank, lagres på store slovenske fat. Beskrivelse: Balansert og god syre, fruktig,røde bær, mineralsk, jord. Passer til: Pasta , kylling, lette kjøttretter. Sukker: 3,0 g/l,  Syre: 5,7 g/l  Alkohol: 13,5 %