Våre viner

Nøye utvalgte viner fra de beste vingårdene

  • VP Varenr 10997101    Horeca v.nr: BAP-149-NV Druer: Malvasia, Friulano, Pinot Bianco Metode: Vin , sprit, urter , hemmelig oppskrift 30 urter. Beskrivelse: Frisk og fruktig preg, urter. God lengde , sødme Passer til. Lette sommer retter, aperitif, avec. Sukker: 15,5 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 18 %
  • VP Varenr 11754001 spesialutvalg    Horeca v.nr: BAP-168-NV Metode: Vin , sprit, urter. Beskrivelse: Sommer,frukt preg, urter. Passer til. Lette sommer retter, aperitif Sukker: 15,5 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 18 %
  • VP Varenr 12088401 spesialutvalg   Horeca v.nr : BAP -125-17 100 % Sangiovese Metode: Kommer fra yngre vinranker, lagres i store slovenske fat Beskrivelse: Bløtt anslag, fin syre, fine tanniner, mørke bær. Passer til: Svin, storfe, kylling Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,4 g/l         Alkohol: 13,5%
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-176-16 Druetype: 100 % Sangiovese Metode: Utvalgte druer fra beste årganger. Lagres 24-36 mnd i franske tonneaux 400-500 l. 9 mnd flaskelagring. Beskrivelse: Bær, krydder,jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert. Passer til. Storfe, oster Sukker: 3 g/l        Syre: 5,7 g/l   Alkohol: 15 %
  • VP Varenr 12357001     BAP vnr-177-19 Druetype: 50 % Trebbiano 50 % Malvasia Metode: 2 dagers maserasjon. Gjæres på ståltank og på amfora. Beskrivelse: Klar og elegent på duft. Body. Løkgul. Passer til. Lette sommer retter, lyst kjøtt, risotto, pasta. Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 12088501  spesialutvalg  BAP-124-16 100 % Sangiovese Metode: Blend av alle enkeltvinmarkene. Ligger på tank etter gjæring, fatlagring,  ligger 8 mnd på store fat etter blanding. Passer til: Storfe, vilt Beskrivelse: Bær og frukt, mineraler, ren og stram Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,1  g/l         Alkohol: 13,5%
  • VP Varenr 10234201  spesialutvalg  BAP-124-15 100 % Sangiovese Metode: Blend av alle enkeltvinmarkene. Ligger på tank etter gjæring, fatlagring,  ligger 8 mnd på store fat etter blanding. Passer til: Storfe, vilt Beskrivelse: Bær og frukt, mineraler, ren og stram Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,1  g/l         Alkohol: 13,5%
  • VP v.nr 12024901 – Horeca v.nr BAP-172-08 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Gjæring og maserasjon i 1000 l fat.Lagres 42 mnd på barriques. 12 mnd på flaske før lansering. Beskrivelse: Skog, mineraler, krydder toner, mørke bær, syre, tanniner. Full body. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 5 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP v.nr 12024501 – Horeca v.nr BAP-171-14 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Utvalgte druer fra gamle vinstokker. 12-14 dagers gjæring. 30 mnd på fat. 12 mnd på flaske før lansering. Beskrivelse: Rød frukt, fat aromaer. Fruktig ettersmak. Lette fine tanniner. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 5 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP v.nr 12024701 – Horeca v.nr BAP-170-15 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: 10 dagers gjæring. 15 mnd på fat - 50 5 franske og 50 % amerikanske fat. Beskrivelse: Rød frukt, fat aromaer. Fruktig ettersmak. Lette fine tanniner. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 4,6 g/l   Alkohol: 14 %
  • VP v.nr 12024601 – Horeca v.nr BAP-169-19 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Karbonarisk maserasjon. Tradisjonell fottramping. Kun druesaft fra fortramping brukt i vinmakingen. Beskrivelse: Fruktig og floral. Kirsebær og violet. Smaksrik, lette tanniner, god lengde. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 3,8 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 12024801    Horeca v.nr: BAP-174-17 Druetype: 100 % Chardonnay Metode: Normal gjæring. Ligger 10 mnd på franske fat. Beskrivelse: Grønne toner, fatpreg. Lang ettersmak, god balanse. Passer til: Aperitiff, fisk, risretter, ost, sjømat. Sukker: 2 g/l   Syre: 6,5 g/l     Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 11936701    Horeca v.nr: BAP-173-19 Druetype: 75% Garnacha, 25 % Viura Metode: Clarete er en annen type rose. Blanding mellom røde og hvite druer. Maserasjon en kort periode for Garnacha. Beskrivelse: Sommer, røde bær, florale toner. God lengde og balanse. Passer til: Aperitiff, fisk, risretter. Sukker: 3 g/l   Syre: 7 g/l     Alkohol: 12,5 %
  • VP Varenr 11185101    Horeca v.nr: BAP-156-12 Druetype: 40 % Rofosco, 40 % Schioppettino, 20 % Merlot Metode: Druene modnes til forskjellige tider og gjæres hver for seg i både eikekar og sementkar. Modnes hver for seg i forskjellige eikefat i 18-20 mnd. Blandes sammen og modnes videre i 1600 l fat i 9-10 mnd. 12 mnd lagring på flaske til slutt. Beskrivelse: Dyp rød. Sødmefylt med syltet skogsbærfrukt. Fruktig. Noe eiketoner, krydret smak. Passer til: Grillmat. Sukker: 2 g/l   Syre: 6 g/l     Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 11185001    Horeca v.nr: BAP-155-15 Druetype: Friulano, Chardonnay, Sauvignon- 1/3 av hver Metode: Gjæring i sementkar hver for seg. Ligger on lees i sementkar i 9 mnd med regelmessig omrøring. 6-9 mnd flaskelagring før lansering. Beskrivelse: Fyldig med urtetoner, fin syre, fyldig , lang urteaktig finish. Passer til: Vegetar. Sukker: 1 g/l   Syre: 6 g/l     Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 11184901    Horeca v.nr: BAP-154-13 Druetype:100 % Friulano Metode: Gjæring i sementkar etter en kort maserasjon på deler av mosten. Ligger on lees i sementkar i 20 mnd med regelmessig omrøring. 12 mnd flaskelagring før lansering. Beskrivelse: Fyldig med noe sødme. Tyngde i stilen, hint av honning, syre, fruktsødme i finishen. Passer til: Pasta, spekepølse, røkt mat, ost. Sukker: 1 g/l   Syre: 5 g/l     Alkohol: 14 %