-
VP Varenr 10233101 Horeca v.nr: BAP-139 Druetyper: 70 % Sangiovese, 30 % Merlot Metode: Det benyttes "Salasso" til fremstilling av rose. En del av juicen tappes av etter 2 døgn. Gjærer i ståltank ved lav temperatur. Beskrivelse: Syrefrisk, fruktig , jordbær Passer til: Aperitif, lette retter Sukker: 3,0 g/l Syre: 7,2 g/l Alkohol: 13,5%
-
VP Varenr 10233601 - Bestill her: Druetype: 100 % Sangiovese, Metode: Kort maserasjon. Gjæres på ståltank. Beskrivelse: Sommer,røde bær, grape/sitrus. Passer til. Lette sommer retter, lyst kjøtt, aperitif Bestill her: https://www.vinmonopolet.no/Land/Italia/Toscana/%C3%98vrige/Istine-Rosato/p/10912501 Sukker: 3 g/l Syre: 7 g/l Alkohol: 13 %
-
VP Varenr 11936701 Bestill her: Druetype: 75% Garnacha, 25 % Viura Metode: Clarete er en annen type rose. Blanding mellom røde og hvite druer. Maserasjon en kort periode for Garnacha. Beskrivelse: Sommer, røde bær, florale toner. God lengde og balanse. Passer til: Aperitif, fisk, risretter Sukker: 3 g/l Syre: 7 g/l Alkohol: 12,5 %