Nyheter2019-06-17T15:50:28+02:00
3001, 2023

DEBIO

BAP Import sine produsenter driver organisk i alle sine vinmarker. Flere av dem er sertifiserte organisk eller bio dynamisk. BAP Import er  DEBIO sertifisert.

2609, 2020

VÅRE VERDIER

Vi i BAP gjennomførte strategi samling hos en av våre kunder , Grotli Høyfjellshotell – 3. helg i september. Etter en god prosess satte vi kursen for veien videre for BAP Import. I tillegg fikk vi lagt vår visjon og verdier.

Visjon: Gode dråper fra de små

BAP Import har fra dag 1 , valgt små håndverksprodusenter, de fleste av våre produsenter har ikke en årsproduksjon på over 50 000 flasker, alle produsenter er dedikerte til sitt arbeid, organiske vinmarker, spennende metoder og drueutvalg.

Verdiene vi legger til grunn for vårt arbeid er :  Unik- Trivelig – Engasjert

Vi i BAP ser framover og ønsker å ta med våre produsenter og ikke minst våre kunder på en videre reise i kombinasjonen mat og vin.

502, 2020

Bodegas Lecea, Rioja

Bodegas Lecea kommer inn i vår portefølje!

310, 2019

Vintur i nytt land!

Da tar vi sykkelen fatt og skal triller rundt i Rioja Alta noen dager. Kanskje dukker det noen her fra opp i vår portefølje.

1706, 2019

Møretur til våre kunder

I forrige uke ble det en runde for å levere viner til våre kunder på Møre. Våre gode kunder i Geiranger fikk flere kasser med både rose, hvitviner og rødviner. Det er masse turister i bygda og både Brasserie Posten https://www.brasserieposten.no/heim/ og Grande Fjordhotell https://grandefjordhotel.com/#/ opplever fulle hus.

På hjemveien ble det en stopp for levering  på Angvik Gamle Handelsted https://www.classicnorway.no/hotell/angvik-gamle-handelssted/ som har kommet inn i vår kundeportefølje.

1706, 2019

Velkommen til BAP Import

Nyheter fra BAP Import

Go to Top