Baron Di Pauli
I Alto Adige holder Baron Di Pauli til ved vakre Kaltern See. Baron Di Pauli har over 300 års vinproduksjon, de siste år i en joint venture med Kelleri Kaltern. Har mange spennende druer de lager sine viner på som Schiava og Lagrein. Litt uvanlig blanding på deres hvitvin Enosi som består av Riesling og Sauvignon, dette gir en meget anvendelig hvitvin til flere matretter. Vinmarkene ligger vakkert til ved Kaltern See og det jobbes grundig for å skape det beste druematerialet.
Sobrero Vini
Sobrero Vini er en gammel spansk familie som nå er i 3. generasjons vinproduksjon i Castiglione Falletto i hjerte av Barolo, Piemonte. Gjør hele rekken av røde viner som er vanlig i Piemonte. Har en fruktig Barbaresco , deres Barbera d’Alba har vi brukt som både Karolinervin og Landsskytterstevne vin med egne etiketter. Vil i løpet av 2020 bli sertifisert biodynamisk.
Istine
Istine er vår leverandør fra Radda in Chianti.
Vingården har 3 vinmarker med samlert areal på 20 Ha. Istine er sertifisert organisk. Vingården drives av Angela Fronti som høster mye ry for sine viner. Angela er meget nøye med arbeidet i vinmarkene sine og høster druene når de er på sitt beste. Har 3 spennende singel vinmark viner og gjør en riserva av en blend mellom disse. Kommer med en Vermouth i 2020 i tillegg.
Le Fonti
Fattoria Le Fonti er vår leverandør fra Panzano i Chianti Classico. Vingården har 9 hektar med vinmarker som ligger på 450 moh. Le Fonti er sertifisert organisk. Denne familiedrevet vingården ligger vakkert til like ved sentrum av Panzano, et steinkast fra slakteren i Panzano. Her lever og dyrker de druer i et godt samspill med naturen og i tillegg lager mannen i huset sin egen røykelaks med laks fra Norge. De har en super toskaner -Fontissimo- til ære for Papa, den eldre generasjonen som drev gården tidligere.
BorgoSanDaniele
BorgoSan Daniele er vår produsent fra Cormons, Friuli. Søskenparet Alessandra og Mauro Mauri har siden 1990 drevet vingården. Den er sertifisert økologisk og har mange spennede hvite og røde viner. Noen på lokale druer som Friulano og Pignolo. De er innovative og bruker flere teknikker for å få fram lukten og smakene fra vinmarkene i sine viner. Spennende drueblandinger som Malvasia og Riesling i sin Jiasik Bianco og gjør en blend på 4 hvitvinsdruer og lagrer den på Solera prinsippet. I tillegg har Mauro et hobbyprosjekt med en Vermouth som er tilgjengelig i Norge.
Lis Fadis
Lis fadis er vår 2. produsent fra Friuli. Lis Fadis er en vakker liten vingård som ligger i en frukthage i Spessa di Cividale. Dagens eiere startet opp i 2005. Den er sertifisert økologisk og har mange spennende hvite og røde viner. Noen på lokale druer som Friulano, Schioppettino og Refosco. Mye bruk av sementkar og lang lagring på alle vinene.
Bodegas Lecea
Vår første produsent i Spania er Bodegas Lecea fra San Asensio, La Rioja. Familedrevet vingård med vinmarkene liggende rundt kjelleren. Vinkjelleren er de opprinnelige hulene som området er kjent for. Disse hulene er i full drift og de utvider stadig vinkjelleren og tar i bruk flere huler. Den dypeste hulen er 14 meter under bakkenivå. I disse hulene ligger deres viner og utvikler seg før de kommer ut på markedet. Lecea har også holdt på tradisjonen med fottramping av druer – Carazón de Lago er laget på 100% Tempranillo , blir fottrampet og gjennomgår karbonarisk maserasjon som gir fruktige smak og lengde.
Spagnol Col del Sas
Fra hjertet i Conegliano Valdobbiadene DOCG kommer vår Prosecco leverandør. Familiedrevet vingård med mange gode varianter på de populære Proseccoene. Vinmarkene ligger i Saccol,San Pietro di Feletto, Sologhetto, Collalto og Farra di Soligo. Kjelleren er i Colbertaldo di Vidor. Druetypen som dyrkes er Glera. Vinmarken Col del Sas er hovedmarken som gjenspeiler seg i navnet til vingården. Vinene er klassifisert både i DOC og DOCG. Gode alene og meget godt følge til mat.
DOMAINE JEAN JACQUES GIRARD
Domaine Jean-Jaques Girard
Savigny les Beaune
Burgundy, Frankrike
Vår første produsent i Frankrike.
Familiedrevet vingård, 7. og 8. generasjon som driver den i dag.
Vinmaking bygd på gamle tradisjoner og nye teknikker.
Egne vinmarker , Grand Cru mark, 1er cru marker
Produksjon 100 000 flasker pr år. Chardonnay og Pinot Noir.
Capka Winery
Ćapka Vineri
Hruśky
Moravian, Tsjekkia.
Familiedrevet vingård siden 1793, 9. generasjon som driver i dag.
Bygger sin vinproduksjon på tradisjoner, stor innsats i vinmarkene.
3 egne vinmarker på samlet 5 Ha.
Rose, musserende, hvite, røde og dessertvin.
CANTINA MASSARA
Cantina Massara
Az. Agr. e Vitiv. Burlotto Gian Carlo
Via Capitano Laneri, 6
12060 Verduno (CN) – Italia
På begynnelsen av 1900-tallet har Andrea Burlotto begynt å gjøre det virkelig med en lidenskap for vingården og Baroloen som ble solgt i Piemonte og i Nord-Italia. I de tidlige tiårene av århundret, takket være hans arbeid, er røttene deres bundet mer og mer til territoriet til Verduno-området som er egnet for produksjon av Barolo. Fire barn har fulgt ham i dette eventyret: Gian Carlo, Francesco, Giacomo og Sergio. Crü Massara, som ligger i kommunen Verduno, en av de beste crüene i Barolo-distriktet.
På 1970-tallet spesialiserte Gian Carlo Burlotto seg på arbeid i kjelleren, mens brødrene følger vingårdene. De begynner å lage vin under navnet Andrea Burlotto.
I 2013 kjøpte Gian Carlo Burlotto kjelleren og flere vingårder, sammen med sønnen Gianluca har han videreført historien om familien med merket Cascina Massara, et emblematisk navn med en sterk tilknytning til Barolo-vinen.