• VP v.nr 10119201    Horeca v.nr: BAP-102-12 Druetype: 100 % Gewurztraminer Vinmark Høfl unterm Stein Metode: Druene gjennomgår maserasjon i noen dager før gjæring av ufiltrert most skjer i eikefat på 500 l. 10 mnd videre lagring på samme fat på bunnfallet. Beskrivelse: Fersken, grape, florale toner. Passer til : Fisk, skalldyr, asiatisk mat. Sukker: 6,3 g/l      Syre: 4,4 g/l     Alkohol: 15,0 %
  • VP v.nr 10124101  Horeca v.nr: BAP-106-16 Druetype:60 % Riesling , 40 % Sauvignon Blanc Vinmark Høfl unterm Stein Metode: Riesling gjennomgår pressing med hele drueklaser og gjæring på ståltank. Sauvignon Blanc blir 12 t maserasjon før pressing. En del av mosten gjæres på fat , resten på ståltank. All vin ligger 6 mnd på bunnfallet før de blandes sammen. Beskrivelse: Syrefrisk , sitrus, stikkelsbær. Passer til: Aperitif, lyst kjøtt, fårikål, oster. Sukker: 3,0 g/l    Syre: 7,2 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 10124401    Horeca v.nr: BAP-101 Druetype: 100 % Sauvignon Blanc Vinmark Høfl untern Stein Metode: 12 t kaldmaserasjon med skallkontakt, gjæring i ståltank, ligger 5 mnd på bunnfallet på tanken. Beskrivelse: Florale, toast, mineralsk Passer til: Skalldyr, sjømat, salater Sukker: 2,0 g/l    Syre: 5,8 g/l    Alkohol: 14,0 %
  • VP Varenr 10996901    Horeca v.nr: BAP-145-19 Druetype: 50 % Riesling , 50 % Malvasia Metode: Pressing av druene ved lav temperatur.Gjæres på ståltank. Beskrivelse: Frisk frukt og blomster. Hint av ingefær. Passer til. Kalv, fugl, antipasti, aperitif Sukker: 2 g/l        Syre: 8 g/l   Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-146-17 Druetype: 100 % Friulano Metode: Kort maserasjon,temperatur kontrollert gjæring.Ligger på lees fra til flasketapping. Beskrivelse: Duft av ville blomster og appelsinskall. Passer til. Forretter ,supper, pasta og ris retter. Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 10233601     Druetype: Chardonnay, Sauvignon, Pinot Bianco, Friulano Metode: Seperat innhøsting, utvelgelse og pressing. Gjæres sammen. Lagres på slovenske fat i Solera system. Beskrivelse: Ville blomster, hint av honning, urtepreg. Passer til. Fisk, skalldyr,ris retter. Sukker: 2 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 12356701    Horeca v.nr: BAP-142-19 Druetype: 100 % Pinot Grigio Metode: Pressing fulgt av kort maserasjon, temperaturkontrollert gjæring, ligger på lees fram til flasketapping. Beskrivelse: Modne frukter som pære, moderat syre, hint av høy og ristete mandler. Myk og balansert. Passer til: Fyldige supper, risotto, kylling, modne oster. Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 11184801    Horeca v.nr: BAP-152-09 Druetype: 100 % Friulano Metode: Gjæring i sementkar etter en kort maserasjon på deler av mosten. Ligger on lees i sementkar i 20 mnd med regelmessig omrøring. 12 mnd flaskelagring før lansering. Beskrivelse: Stor god munnfølelse, bløt syre, frisk stil, tørket frukt, fyldig på smak, veldig lang litt varm ettersmak Passer til: Pasta, spekepølse, røkt mat, ost Sukker: 1 g/l   Syre: 5 g/l     Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 11185001    Horeca v.nr: BAP-155-15 Druetype: Friulano, Chardonnay, Sauvignon - 1/3 av hver Metode: Gjæring i sementkar hver for seg. Ligger on lees i sementkar i 9 mnd med regelmessig omrøring. 6-9 mnd flaskelagring før lansering. Beskrivelse: Fyldig med urtetoner, fin syre, fyldig , lang urteaktig finish Passer til: Vegetarmat Sukker: 1 g/l   Syre: 6 g/l     Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 12024801    Horeca v.nr: BAP-174  Druetype: 100 % Chardonnay Metode: Normal gjæring. Ligger 10 mnd på franske fat. Beskrivelse: Grønne toner, fatpreg. Lang ettersmak, god balanse. Passer til: Aperitiff, fisk, risretter, ost, sjømat. Sukker: 2 g/l   Syre: 6,5 g/l     Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 12357001     BAP vnr-177-19 Druetype: 50 % Trebbiano 50 % Malvasia Metode: 2 dagers maserasjon. Gjæres på ståltank og på amfora. Beskrivelse: Klar og elegent på duft. Body. Løkgul. Passer til. Lette sommer retter, lyst kjøtt, risotto, pasta. Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13 %

Go to Top