• VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-176  Druetype: 100 % Sangiovese Metode: Utvalgte druer fra de beste årgangene. Lagres 24-36 mnd i franske tonneaux 400-500 l. 9 mnd flaskelagring. Beskrivelse: Bær, krydder, jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert Passer til: Storfe, oster Sukker: 3 g/l        Syre: 5,7 g/l   Alkohol: 15 %
  • VP Varenr 10233701    Horeca v.nr: BAP-121 Druetype: 60 % Cabernet Sauvignon, 40 % Merlot Metode: Sakte gjæring med daglig overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 24 mnd i nye franske barriques. Beskrivelse: Bær, krydder, jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert syre, god lengde Passer til: Storfe, vilt Sukker: 3,0 g/l    Syre: 5,8 g/l   Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-119 Druetype: 90 % Sangiovese, 5 % Merlot, 5 % Cabernet Sauvignon Metode: Sakte gjæring med overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 18-22 mnd i franske barriques. Beskrivelse: Bær, krydder,jord, fataromaer, fine tanniner, balansert. Passer til: Storfe, svin, gryteretter Sukker: 3 g/l        Syre: 5,7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 10233501   Horeca v.nr : BAP-118 Druetype: 90 % Sangiovese , 8 % Merlot, 2 % Cabernet Sauvignon Metode: Sakte gjæring med overpumping av skallene. Malolaktisk gjæring. Lagres 12 mnd på franske fat. 400-500 liter. Beskrivelse: Kraftfull, fine tanniner, frukt, balansert syre Passer til: Storfe, vilt, svin Sukker: 3 g/l       Syre: 5,6 g/l     Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 10997101    Horeca v.nr: BAP-149-NV Druer: Malvasia, Friulano, Pinot Bianco Metode: Vin , sprit, urter , hemmelig oppskrift 30 urter. Beskrivelse: Frisk og fruktig preg, urter. God lengde , sødme Passer til. Lette sommer retter, aperitif, avec. Sukker: 15,5 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 18 %
  • VP Varenr 12356701    Horeca v.nr: BAP-142-19 Druetype: 100 % Pinot Grigio Metode: Pressing fulgt av kort maserasjon, temperaturkontrollert gjæring, ligger på lees fram til flasketapping. Beskrivelse: Modne frukter som pære, moderat syre, hint av høy og ristete mandler. Myk og balansert. Passer til: Fyldige supper, risotto, kylling, modne oster. Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 10997301   Horeca v.nr : BAP-148-17 Druetype: 100 % Cabernet Sauvignon Metode: Ordinær gjæring. Skallkontakt i 10 dager. Lagres blandet på ståltank og fat Beskrivelse: Røde frukter, grønne toner. Fruktig. Passer til: Oster. Grillet og stekt kjøtt. Sukker: 2 g/l       Syre: 5 g/l     Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 10996901    Horeca v.nr: BAP-145-19 Druetype: 50 % Riesling , 50 % Malvasia Metode: Pressing av druene ved lav temperatur.Gjæres på ståltank. Beskrivelse: Frisk frukt og blomster. Hint av ingefær. Passer til. Kalv, fugl, antipasti, aperitif Sukker: 2 g/l        Syre: 8 g/l   Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-146-17 Druetype: 100 % Friulano Metode: Kort maserasjon,temperatur kontrollert gjæring.Ligger på lees fra til flasketapping. Beskrivelse: Duft av ville blomster og appelsinskall. Passer til. Forretter ,supper, pasta og ris retter. Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 10233601     Druetype: Chardonnay, Sauvignon, Pinot Bianco, Friulano Metode: Seperat innhøsting, utvelgelse og pressing. Gjæres sammen. Lagres på slovenske fat i Solera system. Beskrivelse: Ville blomster, hint av honning, urtepreg. Passer til. Fisk, skalldyr,ris retter. Sukker: 2 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP v.nr 10124401    Horeca v.nr: BAP-101 Druetype: 100 % Sauvignon Blanc Vinmark Høfl untern Stein Metode: 12 t kaldmaserasjon med skallkontakt, gjæring i ståltank, ligger 5 mnd på bunnfallet på tanken. Beskrivelse: Florale, toast, mineralsk Passer til: Skalldyr, sjømat, salater Sukker: 2,0 g/l    Syre: 5,8 g/l    Alkohol: 14,0 %
  • VP v.nr 10124201  Horeca v.nr: BAP-108 Druetype: 100 % Schiava Vinmark Arzenhof Metode: Utvalgte håndplukkede druer. Spontangjæret med 10 dager maserasjonstid i trekar. 8 mnd på barriques og botte. Beskrivelse: Mild, fruktig, krydder, vanilje, kirsebær Passer til: Småvilt, fugl, modne oster Sukker: 1.8 g/l     Syre: 5,3 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 10119201    Horeca v.nr: BAP-102-12 Druetype: 100 % Gewurztraminer Vinmark Høfl unterm Stein Metode: Druene gjennomgår maserasjon i noen dager før gjæring av ufiltrert most skjer i eikefat på 500 l. 10 mnd videre lagring på samme fat på bunnfallet. Beskrivelse: Fersken, grape, florale toner. Passer til : Fisk, skalldyr, asiatisk mat. Sukker: 6,3 g/l      Syre: 4,4 g/l     Alkohol: 15,0 %
  • VP v.nr 10124101  Horeca v.nr: BAP-106-16 Druetype:60 % Riesling , 40 % Sauvignon Blanc Vinmark Høfl unterm Stein Metode: Riesling gjennomgår pressing med hele drueklaser og gjæring på ståltank. Sauvignon Blanc blir 12 t maserasjon før pressing. En del av mosten gjæres på fat , resten på ståltank. All vin ligger 6 mnd på bunnfallet før de blandes sammen. Beskrivelse: Syrefrisk , sitrus, stikkelsbær. Passer til: Aperitif, lyst kjøtt, fårikål, oster. Sukker: 3,0 g/l    Syre: 7,2 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 10124301 - Horeca v.nr BAP-107-13 Vinmark Arzenhof - Kalteren. Druetype: 100 % Lagrein . Metode: Spontangjæring i åpne kar , 20 dader maserasjon, ligger 16 mnd på barriques. Omstukket 1 gang. Lett filtrering ved tapping. Beskrivelse: Bløt, fruktig, mørke bær. Passer til: Svin, lyst kjøtt. Sukker: 1,5 g/l  , Syre: 5,3 g/l   Alkohol: 13,5 %

Go to Top