• VP Varenr 10233101  Horeca v.nr: BAP-139 Druetyper: 70 % Sangiovese, 30 % Merlot Metode: Det benyttes "Salasso" til fremstilling av rose. En del av juicen tappes av etter 2 døgn. Gjærer i ståltank ved lav temperatur. Beskrivelse: Syrefrisk, fruktig , jordbær Passer til: Aperitif, lette retter Sukker: 3,0 g/l   Syre: 7,2 g/l   Alkohol: 13,5%
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-140-15 Druetype: 100 % Merlot Metode: Gode modne druer. Malolaktisk gjæring. Beskrivelse: Bær, krydder,jord, fat aromaer, fine tanniner, balansert. Passer til. Storfe, svin, gryteretter Sukker: 3 g/l        Syre: 5,7 g/l   Alkohol: 13,5 %
  • VP Varenr 12357001     BAP vnr-177-19 Druetype: 50 % Trebbiano 50 % Malvasia Metode: 2 dagers maserasjon. Gjæres på ståltank og på amfora. Beskrivelse: Klar og elegent på duft. Body. Løkgul. Passer til. Lette sommer retter, lyst kjøtt, risotto, pasta. Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 12088601- spesialutvalget   Horeca v.nr BAP-123-18 Druetype: 100 % Sangiovese Metode: Gjæring på ståltank, lagres på store slovenske fat. Beskrivelse: Balansert og god syre, fruktig,røde bær, mineralsk, jord. Passer til: Pasta , kylling, lette kjøttretter. Sukker: 3,0 g/l,  Syre: 5,7 g/l  Alkohol: 14 %
  • VP Varenr 12088501  spesialutvalg  BAP-124-16 100 % Sangiovese Metode: Blend av alle enkeltvinmarkene. Ligger på tank etter gjæring, fatlagring,  ligger 8 mnd på store fat etter blanding. Passer til: Storfe, vilt Beskrivelse: Bær og frukt, mineraler, ren og stram Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,1  g/l         Alkohol: 13,5%
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-139-18 Druetype: 100 % Sangiovese, Metode: Kort maserasjon. Gjæres på ståltank. Beskrivelse: Sommer,røde bær, grape/sitrus. Passer til. Lette sommer retter, lyst kjøtt, aperitif Bestill her: https://www.vinmonopolet.no/Land/Italia/Toscana/%C3%98vrige/Istine-Rosato/p/10912501 Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 11754001 spesialutvalg    Horeca v.nr: BAP-168-NV Metode: Vin , sprit, urter. Beskrivelse: Sommer,frukt preg, urter. Passer til. Lette sommer retter, aperitif Sukker: 15,5 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 18 %
  • VP Varenr. 16380401  spesialutvalget   100 % Sangiovese Metode: Vinifikasjon i store slovenske fat Beskrivelse: Fine tanniner, god lengde, bær og krydder Passer til: Svin, storfe, gryteretter Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,7 g/l         Alkohol: 13,0 %  
  • VP Varenr. 16380301 spesialutvalget  100 % Sangiovese Metode: Kommer fra yngre vinranker, lagres i store slovenske fat Beskrivelse: Bløtt anslag, fin syre, fine tanniner, mørke bær. Passer til: Svin, storfe, kylling Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,4 g/l         Alkohol: 13,5 %    
  • VP Varenr. 16380501 spesialutvalget   100 % Sangiovese Metode: Vinifikasjon i store slovenske fat Beskrivelse: Frisk syre. Bær og frukt. Mineralsk Passer til: Svin, storfe, kylling Sukker:  3,0 g/l              Syre:  5,4 g/l         Alkohol: 13,5 %  
  • VP Varenr 12024801    Horeca v.nr: BAP-174  Druetype: 100 % Chardonnay Metode: Normal gjæring. Ligger 10 mnd på franske fat. Beskrivelse: Grønne toner, fatpreg. Lang ettersmak, god balanse. Passer til: Aperitiff, fisk, risretter, ost, sjømat. Sukker: 2 g/l   Syre: 6,5 g/l     Alkohol: 13,5 %
  • VP v.nr 12024601 – Horeca v.nr BAP-169 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Karbonarisk maserasjon. Tradisjonell fottramping. Kun druesaft fra fortramping brukt i vinmakingen. Beskrivelse: Fruktig og floral. Kirsebær og violet. Smaksrik, lette tanniner, god lengde. Passer til: Stekt og grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 3,8 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP Varenr 11936701    Horeca v.nr: BAP-173  Druetype: 75% Garnacha, 25 % Viura Metode: Clarete er en annen type rose. Blanding mellom røde og hvite druer. Maserasjon en kort periode for Garnacha. Beskrivelse: Sommer, røde bær, florale toner. God lengde og balanse. Passer til: Aperitif, fisk, risretter Sukker: 3 g/l   Syre: 7 g/l     Alkohol: 12,5 %
  • VP v.nr 12024701 – Horeca v.nr BAP-170 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: 10 dagers gjæring. 15 mnd på fat - 50 % franske og 50 % amerikanske fat. Beskrivelse: Rød frukt, fat aromaer. Fruktig ettersmak. Lette fine tanniner. Passer til: Stekt og grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 4,6 g/l   Alkohol: 14 %
  • VP v.nr 12024901 – Horeca v.nr BAP-172  Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Gjæring og maserasjon i 1000 l fat.Lagres 42 mnd på barriques. 12 mnd på flaske før lansering. Beskrivelse: Skog, mineraler, krydder toner, mørke bær, syre, tanniner. Full body. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 5 g/l   Alkohol: 14,5 %
  • VP v.nr 12024501 – Horeca v.nr BAP-171-14 Druetype: 100 % Tempranillo . Metode: Utvalgte druer fra gamle vinstokker. 12-14 dagers gjæring. 30 mnd på fat. 12 mnd på flaske før lansering. Beskrivelse: Rød frukt, fat aromaer. Fruktig ettersmak. Lette fine tanniner. Passer til: Stekt grillet kjøtt. Sukker: 2 g/l  , Syre: 5 g/l   Alkohol: 14,5 %

Go to Top