• VP Varenr 10233101  Horeca v.nr: BAP-139 Druetyper: 70 % Sangiovese, 30 % Merlot Metode: Det benyttes "Salasso" til fremstilling av rose. En del av juicen tappes av etter 2 døgn. Gjærer i ståltank ved lav temperatur. Beskrivelse: Syrefrisk, fruktig , jordbær Passer til: Aperitif, lette retter Sukker: 3,0 g/l   Syre: 7,2 g/l   Alkohol: 13,5%
  • VP Varenr 10233601    Horeca v.nr: BAP-139-18 Druetype: 100 % Sangiovese, Metode: Kort maserasjon. Gjæres på ståltank. Beskrivelse: Sommer,røde bær, grape/sitrus. Passer til. Lette sommer retter, lyst kjøtt, aperitif Bestill her: https://www.vinmonopolet.no/Land/Italia/Toscana/%C3%98vrige/Istine-Rosato/p/10912501 Sukker: 3 g/l        Syre: 7 g/l   Alkohol: 13 %
  • VP Varenr 11936701    Horeca v.nr: BAP-173  Druetype: 75% Garnacha, 25 % Viura Metode: Clarete er en annen type rose. Blanding mellom røde og hvite druer. Maserasjon en kort periode for Garnacha. Beskrivelse: Sommer, røde bær, florale toner. God lengde og balanse. Passer til: Aperitif, fisk, risretter Sukker: 3 g/l   Syre: 7 g/l     Alkohol: 12,5 %

Go to Top