• VP Varenr 12356801    Horeca v.nr: BAP-140-19 Druetype: 100 % Glera Metode: Gjæres off skins. 2. gjæring i autoclave. Ligger 30 dager on lees. Beskrivelse: Myk og fyldig med aromaer av moden frukt og tørr finish. Fin og vedvarende bobler - perlage Passer til. Aperitif, antipasti, fingermat. Sukker: 12,5 g/l        Syre: 5,8 g/l   Alkohol: 11 %
  • VP Varenr 12356901    Horeca v.nr: BAP-141-19 Druetype: 100 % Glera Metode: Gjæres off skins. 2. gjæring i autoclave. Ligger 45 dager on lees. Beskrivelse: Fruktig bouquet med tydlige toner av eple og pære. Hint av brød, myk og harmonisk. Passer til. Aperitif, antipasti, fisk. Sukker: 14 g/l        Syre: 5,8 g/l   Alkohol: 11 %  

Go to Top